Categories
Uncategorized

Menjar de Palamos

Per nosaltres – que representem la gent i els restauradors de Palamos entenem la importancia de tenir menjar fresc i local. Pero que vol dir menjar fresc?

L’associacio de pescadors de Palamos tenen un entendiment amb els restaurants de Palamos de tal manera que tot el menjar fresc que arriva es primordial que arrivi quan avans possible als restaurants.

Quin tipo de peix?

El peix mes important que tenim a palamos es la Gamba de Palamos pero aixo no vol dir que tenim els barcos dels nostres pescadors ple de llenguado, rap, i lluç. El peix fresc ens representa a Palamos com una cultura que enten la importancia del menjar de veritat.

Perxo com per representar la area gastronomica de palamos sempre ens ha fet molta importancia saber que el nostre menjar es del mes fresc que podem tenir.

La marca de gamba de palamos es recuneguda a tot el mon, pel seu tamany i pel seu gust tan electric. Esperem poder seguir disfrutant del gust espectacular del menjar dels nostres pares i els seus pares avans.

Categories
Uncategorized

Un nou futur!

Que volem fer amb aquesta petita celebracio gastronomica? Ens agradaria celebrar tot el que es bo de la nostra ciutat tan especial – Palamos!

Palamos gastronomic es una ceberacio gastronomica dels millors restaurants de la area. El Mas dels Arcs es de veritat un restaurant molt collonut. La ana i el seu marit ho estan fent tot molt be. Si algun dia teniu pensat danar a palamos a menjar o a fer cualsevol cosa penseu amb l’ana!!!

Hi han moltes opcions per menjar a Palamos i perxo estem tant enfocats en crear un mon de gastronomia on tothom pot venir a disfrutar la magia de la cuina de Palamos.

Tenim la sort de tenir unes gambes que son famosas per tot el mon, que es venen a un preu absolutament ridicul – pero que igualment es algo que nosaltres celebrem ja que no ens queda cap mes remei.

Hos esperem aqui el dia 5 doctubre a la festa de gastronomia de palamos – Hos esperem amb moltes ganes i molta gana :).

Fins aviat!