“Taller de maridatge del Peix amb Estrella Damm”

Amb l'ajuda del cuiner expert de l'Espai del Peix!

“Taller de maridatge del Peix amb Estrella Damm”

 

L’objectiu de l’activitat és que els participants, amb l’ajuda del cuiner expert de l’Espai del Peix,  aprenguin a elaborar des del principi les receptes de peix amb base de cervesa Damm i com aquetes receptes mariden amb diferents cerveses.

Cadascuna de les cerveses ha estat triada per Carlos Cervantes, Mestre cerveser del Grup Damm, per les seves qualitats organolèptiques que ajuden a potenciar el plat triat pel sabor, la textura o els aromes que hi aporten.

En acabat els participants tastaran els plats que s’acompanyaran amb la cervesa que hi marida.

S’enduran les receptes escrites i tots els secrets dels nostres xefs juntament amb un major coneixement de les diferents vairetats de cerveses Damm i dels diversos productes pesquers de la confraria de Pescadors de Palamós que s’utilitzen en cada cas.

ELS PLATS PROPOSATS

Peix farcit amb salsa Weiss Damm.

Pastís de peix Estrella Damm Inedit

Canana a la romana Damm lemon

Pop a la cervesa Bock Damm

 

Horari: Divendres 4 d’octubre de 20h a 22 h

Cuiners: Joan Cuadrat i Ramon Boquera.

Sumiller: Carlos Cervantes de Estrella Damm

Preu: 10€

Reserves a l’Espai del Peix. Museu de la Pesca. 972 600 424