Presentació

Des del 5 al 28 d'octubre, descobreix la gastronomia de Palamós!

A Palamós ja ho tenim tot apunt per celebrar la setena edició del Palamós Gastronòmic! Enguany carregada de sorpreses i noves experiències per a donar a conèixer tots els secrets de la gastronomia local!

Del 5 al 28 d’Octubre Palamós fa bullir l’olla per fer arribar als seus visitants els millors productes de la terra i el mar a través de plats i tapes especials de temporada. Una vintena de restaurants de la  vila oferiran plats especials amb productes de kilòmetre 0 i de temporada, i una desena de tavernes prepararan originals tapes acompanyades amb una bona copa de vi.

Però no només us convidem a gaudir de la nostra gastronomia a través del paladar! Enguany hem dissenyat un complet programa d’activitats per a que pugueu aprendre de primera mà la millora manera de gaudir dels productes locals! Participeu en un taller per aprendre a salar anxoves de Palamós i emporteu-vos a casa el resultat de la vostre feina, apreneu a cuinar amb el millor sofregit de productes locals. També podreu participar de show-cookings per degustar el peix de la llotja de Palamós i aprendre a cuinar-lo, visitar la subhasta del peix a la llotja en directe, visitar els cellers locals i degustar els seus vins, o posar a prova el vostre paladar participant en un maridatge de vins i formatges!

I és que durant tot el més d’Octubre productors i restauradors obren casa seva per a que gaudir del bo i millor de l’oferta gastronòmica de la nostra vila!

No ho penseu més i aquesta tardor veniu a degustar i gaudir del Palamós més gastronòmic!

Veure el programa 2018.

Trobareu tota la informació de les jornades a l’enllaç.