DVISI

Publicat per a 09/09/2014 a Restaurants 2014 | 1 comentari

DVISI

Espai gastronòmic / Mitges porcions el·laborades

Primer Plat:
Sardines marinades amb gelat de gerds.

Llagostins en tempura amb una maionesa calenta de pimentó de la Vera.

Pop a la feira fumat al moment.

Arròs de ceps amb tòfona.

Canana mar i muntanya.

Sortit de postres.

Segon Plat:
Postres:
Celler:
Damm Inèdit

Aigua Solan de Cabra

PREU (IVA inclòs):
38€ (pa i cubert inclòs)

1 Comentari

  1. Tot exquisit…innovador..fantàstic!!!!!

Respon a toñi Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>