LE BISTROT 1960

Publicat per a 09/09/2014 a Restaurants 2014 | 3 comentaris

LE BISTROT 1960

Cuina francesa

Primer Plat:
Delícies de Mar i Muntanya

(Amanida, tomàquet, foie d’ànec mi-cuit, gambes i llagosta a l’agredolç, vinagreta d’albercoc)

Segon Plat:
Xucrut del mar, salsa de cervesa Inèdit i rouille al Safrà

(Col, rap, orada, escamarlans, gambes de Palamós, musclos, fumet de peix, safrà, crema de llet, rouille, cervesa Inèdit)

Postres:
Creps Suzette

(Creps, Suc de taronja, llimona, mantega, sucre, Gran Marnier)

Celler:
Damm Inèdit

Aigües Minerals

PREU (IVA inclòs):
39€ (preu per persona, mínim 2 persones)

3 Comentaris

  1. Je le recommande pour sa cuisine et sa spécialité: le foie gras. Pour avoir essayé les crêpes suzettes, a déguster sans modération même si vous n’avez plus faim, elles sont excellentes.
    je recommande vivement se restaurant.

  2. Le Bistrot,lloc on es pot menjar de dimarts a diumenge amb tres menús desde
    12 fins 26 €.
    Excelent foie i tots els plats,cuinats amb cura i productes frescos i de proximitat.
    Molt bona atencio,per part de Elisabeth i Alain.
    També es pot comprar el pa i els seus croissants de mantega o esmorzar al
    Mateix local.
    El menú gastronomic tot un repte.Bon profit.

  3. Le Bistrot 1960 Restaurant on podeu gaudir de dimarts a diumenge de tres menús desde 12 . 18 . I 26 €.
    Excelent el foie,elaborat per el cuiner,també tots els plats amb productes frescos i de proximitat.
    Es pot comprar pa i croissants de mantega o esmorzar al mateix local.
    Croissants un Deu. Menú gastronomic un repte,segur que será també un deu.
    Molt bon tracte de tots els que ens han ates.Felicitats Elisabeth i Alain.
    Puntuacio.10

Respon a Josep Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>