MAS DELS ARCS

Publicat per a 09/09/2014 a Restaurants 2014 | 0 comentaris

MAS DELS ARCS

Cuina empordanesa i marinera

Petit aperitiu

Primer Plat (a escollir):
Amanida d’escarola amb verat en escabetx

o

Tatin de pasta de full d’escalivada i filets de sardina

Segon Plat (a escollir):
Caldereta de gatet amb mongetes del ganxet

o

Melós de vedella rostit amb rossinyols del temps.

Postres:
Casolans
Celler:
Damm Inèdit

Aigües Minerals

Cafè

PREU (IVA inclòs):
29,50€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>